MENU

fotografo-de-bodas-en-valencia (1)Reportaje de postboda para María José y Juan José

Nikon D700 + 35mm f2

Formato de archivo JPEG Fine
fotografo-de-bodas-en-valencia (2)fotografo-de-bodas-en-valencia (3)fotografo-de-bodas-en-valencia (4)fotografo-de-bodas-en-valencia (5)fotografo-de-bodas-en-valencia (6)fotografo-de-bodas-en-valencia (7)fotografo-de-bodas-en-valencia (8)fotografo-de-bodas-en-valencia (9)fotografo-de-bodas-en-valencia (10)fotografo-de-bodas-en-valencia (11)fotografo-de-bodas-en-valencia (12)fotografo-de-bodas-en-valencia (13)fotografo-de-bodas-en-valencia (14)fotografo-de-bodas-en-valencia (15)fotografo-de-bodas-en-valencia (16)fotografo-de-bodas-en-valencia (17)

Comments

Com deia Manolo Manquiña:”Profesional,muy profesional” i no sols per les fotos que ens han encantat,i el que ens hem divertit vegent-les, sino també per el vostre tracte tan proper!! Moltes gracies i la mes sincera enhorabona.

Add Your Comment

CERRAR